TPMS voor uw camper of caravan?

Is het handig om continu de bandenspanning te controleren? Wat levert mij dat op?

Bandenspanning is vaak een ondergeschoven kindje, terwijl uw banden uw enige contact met de weg is. De controle op bandenspanning van een camper of caravan is wel heel belangrijk. Mensen die wel eens een klapband hebben gehad met een camper of caravan kunnen hierover meepraten. De (financiële) schade is enorm. Maar hoe kun je dit nu voorkomen?

Dit is te voorkomen met een TPMS systeem. TPMS staat voor Tyre Pressure Monitoring System, in normaal Nederlands: Bandenspanning controle systeem. Een systeem dat uw bandenspanning voor u in de gaten houdt. Powerfull Sales Promotion BV heeft een eenvoudig en doeltreffend systeem voor alle voertuigen. Van simpel tot zeer geavanceerd. En al onze systemen zijn eenvoudig zelf te monteren. Geen gedoe met sensoren die in de banden moeten (interne sensoren moeten door een bandenbedrijf geplaatst worden, dit brengt hoge kosten met zich mee). U draait onze sensoren gemakkelijk met een anti-diefstal sleutel op uw band in plaats van het ventiel dopje.


Werking

De ECOCAP is een mechanisch controle middel dat de druk overneemt die op dat moment heerst in de band. Bij het opschroeven van de ECOCAP op het ventiel van uw camper of caravan stroomt er lucht door de sensor en de druk wordt vastgehouden. Daalt de bandendruk met 5%? dan geeft de ECOCAP een lichtsignaal af op uw band. De ECOCAP Radio Visual geeft daarnaast ook nog een melding op een scherm in uw voertuig. Zo bent u altijd meteen op de hoogte van drukverlies in uw banden.


Interesse? Kijk voor de ECOCAP voor campers en Caravans in onze webshop. We hebben verschillende versies, namelijk:

Heeft u vragen? Kijk gerust in onze vraagbaak om uw antwoord te vinden. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Stel ze gerust via de website of bel ons op 0316 712 500!